Header CLOSER website.png

Making Love

Een VIP traject voor stellen met coaching, een cursus en een workshop voor authentiekere intimiteit 

De flow is uit jullie seksleven.

Misschien zijn jullie al lang samen, is er een specifieke gebeurtenis geweest zoals een bevalling of trauma of kun je helemaal niet duiden wat de reden is.

Jullie zijn nog onwijs gek op elkaar, daar ligt het niet aan. Jullie willen graag intiem zijn en alle vruchten daarvan plukken. Making love. Maar het gebeurd niet. Hoe krijg je de flow weer terug? 

Jullie willen er graag samen aan werken. Where to start and what to do?

Ik heb een prachtig VIP traject samengesteld met zo'n beetje alle parels die ik aanbied voor een mooie prijs.

Dit zit er in het VIP traject:

Coaching

In de 6 coach sessies gaan we de diepte in. We gaan op zoek naar het ontstaan van het patroon wat maakt dat het nu niet stroomt. Hiervoor gebruiken we opstellingen (systemisch werk). Vervolgens gaan we op zoek naar hoe dit patroon doorbroken kan worden én maken jullie de belangrijkste stappen om dit ook echt te doen. We ronden af als jullie beiden voelen dat je het verder zelf kunt.

ben en ik website CLOSER (1).png

De eerste sessie is altijd samen. Jullie kunnen daarna de overige sessies zelf indelen. Misschien  willen jullie ze allemaal samen en misschien sommigen apart. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een van beide meer last heeft van obstakels die authentieke intimiteit in de weg staan. Dan is het voor degene misschien fijn om een aantal sessies zelf te werken aan de obstakels. Meer informatie over de coaching en systemisch werk vind je hier.

BODYLICIOUS

Je zou kunnen zeggen dat onze seksualiteit tegenwoordig teveel richting het masculiene hangt. Het is vaak heel doelgericht. Het hoofdgerecht is penetratie en klaarkomen. Voor vrouwen is dit na een tijdje meestal niet zo bevredigend. Maar beide partners weten niet hoe je van het voorgerecht het hoofdgerecht kunt maken. Dit geeft je veel meer het geviel van intimiteit. En dat is het gevoel waar we uiteindelijk allemaal naar op zoek zijn in seks.

BODYLICIOUS is een inwijding van de vrouw om de uitnodiging te worden. Samen met een klein groepje vrouwen werk je een maand lang aan je lichaamsbeeld, sensualiteit en seksualiteit. Je kijkt naar je overtuigingen en vergroot je seksuele wijsheid. Je raakt in staat de uitnodiging te embody-en. De uitnodiging tot het ontvangen van genot, om te spelen, om seks intiemer te maken. Meer informatie over BODYLICIOUS vind je hier.

coachtraject home.png

CLOSER

Een te gekke dag voor jullie samen om elkaar zowel binnen als buiten de slaapkamer beter te leren kennen. Met andere stellen. Dus jullie kunnen ook genieten van de herkenning bij anderen maar je ook laten inspireren. Meer informatie over CLOSER vind je hier.

Body Confident

Deze online mini training helpt je een stuk lekkerder in je lijf te zitten. Voor vrouwen staat hun lichaamsbeeld 1:1 gelijk aan hoe ze zichzelf in de slaapkamer ervaren. Meer informatie over Body Confident vind je hier.

24/7 hulplijn

Tijdens de 3 tot 4 maanden dat het VIP traject loopt mogen jullie me beiden contacten via whatsapp. Ik ben jullie hulplijn en reageer binnen 2 werkdagen.

 

Investering:  €1496 inclusief

Neem contact met me op door op de knop te klikken en we spreken elkaar snel voor een vrijblijvende kennismaking.