top of page
Header BODYLICIOUS body confident website.png

Je voelt je regelmatig onzeker over je lichaam. De connectie met je lichaam is soms ver te zoeken en dat heeft invloed op jouw zelfvertrouwen en je intieme leven. Tijd om daar verandering in te brengen! 

 

Want wat zou je graag liefdevoller naar je eigen lichaam kijken en haar meer bewonen. Je wilt meer zelfvertrouwen ervaren en de energie die jou dat oplevert, inzetten voor je doelen, je gezondheid en je geliefden. 

 

Maar hoe? Je bent nieuwsgierig naar hoe jij je lichaamsbeeld positief kunt veranderen en je voelt dat het tijd is om hiermee aan de slag te gaan. Tijd om body confident te worden!

 

Super! Want dan heb ik iets voor jou. 

 

*Body Confident*

 

Klaar om je fijn te voelen in en met je lichaam, zonder je druk te maken of onzeker te voelen? Tijdens de online minitraining Body Confident help ik jou om met liefdevolle ogen en aandacht naar jezelf te kijken, zodat jij je doel kunt bereiken. 

 

Het viel mij namelijk op dat ongeveer 90% van de vrouwen die ik begeleid op het gebied van intimiteit onzeker zijn over hun eigen lichaam. Dat vind ik echt veel. Omdat ik zelf veel baat heb gehad bij het verbeteren van mijn lichaamsbeeld, heb ik deze online minitraining gemaakt om anderen hier ook mee te kunnen helpen. 

 

Wat je kunt verwachten

Zodra je je aanmeldt ontvang je 3 dagen een e-mail met persoonlijke video’s en concrete oefeningen. We gaan aan de slag met:

 

Dag 1: het schoonheidsideaal. 

Voel jij je weleens onzeker door alle ‘perfecte’ plaatjes die je ziet op social media? Daar gaan we verandering in brengen! Deze dag staat in het teken van het vergroten van jouw zelfvertrouwen, zodat jij stopt met jezelf vergelijken.

 

Dag 2: liefde voor je lichaam.

Deze dag gaan we met oefeningen meer zelfliefde voor onszelf creëren. We focussen ons op een positiever zelfbeeld en je ontdekt hoe jij je meer verbonden kunt voelen met je eigen lichaam.

 

Dag 3: body activism.

Op dag 3 doen we een body activism challenge voor een body positieve omgeving. Kies zelf een challenge die bij je past en geniet van je eigen lichaam! Door zelf voor meer body positivity te zorgen, inspireer je ook anderen. 

 

Dit levert het je op

Body Confident is opgezet vanuit bewezen effectieve methoden om jouw lichaamsbeeld positief te veranderen, waardoor je:

 

  • Op een liefdevollere manier naar je eigen lichaam leert kijken.

  • Meer de connectie gaat ervaren met je eigen lichaam.

  • Jezelf niet meer gaat vergelijken met een surrealistisch beeld en/of schoonheidsideaal.

  • Een body positieve omgeving voor jezelf kunt creëren en hiermee anderen inspireert.

  • Meer brainspace hebt voor bijvoorbeeld andere doelen, de gezondheid van je lichaam en geest of de liefde van je partner. 

 

Investering

Omdat dit mijn eerste online minitraining is, bied ik het nu aan voor de try-out prijs van 

€27 incl. btw.

 

‘Oh, dat is net zo weinig als een nieuwe rok’, grapte een geïnteresseerde vrouw laatst. 

 

Qua tijd ben je er in totaal ongeveer 2 uur mee bezig.  

 

 

Wil jij graag liefdevoller naar je eigen lichaam kijken en haar meer bewonen?  Meer zelfvertrouwen ervaren en de energie die jou dat oplevert, inzetten voor je doelen, je gezondheid en je geliefden?

 

Bestel Body Confident dan nu door op onderstaande knop te klikken.

Belangrijk!! Check je spam als je de e-mails niet in je inbox ziet!

bottom of page