top of page
Header website coaching (1).png

Door haar humor en haar eigen voorbeelden

voel je je meteen op je gemak bij Laura

Ik weet hoe frustrerend het is om je onzeker te voelen over je sensualiteit en je intieme relatie

Na een relatie van 3 jaar en een kindje was de intimiteit met mijn partner volledig ingekakt. Ik wilde me zo graag weer begeerd, gewild en sensueel voelen. 

coachtraject home.png

Ik probeerde van alles om hem te laten zien wat ik nodig had, maar het voelde alsof hij er niets voor wilde doen. Ik voelde me gefrustreerd omdat het me niet lukte om hem te motiveren.

 

We gingen in relatietherapie en dat bracht ons veel begrip en verbinding, maar het hielp niets voor de intimiteit. Dus ik ging op onderzoek uit hoe het anders kon. Ik leerde wat de sleutel is voor vervullende intimiteit in een langdurige relatie.

 


Mijn horizon werd verbreed over hoe intimiteit er uit zou moeten zien

en ik leerde hoe ik veel beter kon praten over mijn fantasieën, mijn verlangens of hoe ik me er over voel. Inmiddels hebben we een gezonde relatie waarin we ons veilig en verbonden voelen door onze openheid. Onze intimiteit is weer een bron van plezier, speelsheid en connectie geworden.

 

De kennis die ik heb opgedaan uit opleidingen in systemisch werk, tantra en communicatie heb ik verwerkt in een uniek programma waarmee ik inmiddels meer dan 100 vrouwen en koppels heb geholpen om hun sensuele belichaming, communicatievaardigheden en kennis van seksuologie te verbeteren, zodat ze meer verbinding en geluk uit hun relatie kunnen halen.

Stop de frustratie. Start vandaag.

Boek een gratis gesprek

We leren elkaar kennen en bespreken je uitdagingen én doelen op het gebied van je intieme leven

We creëren je persoonlijke plan

Nu het beeld van jouw situatie duidelijk is, creëren we een persoonlijk programma dat aansluit bij jouw doelen en persoonlijke behoeften.

Ervaar de resultaten en voel je licht en blij

Je voelt meer verlangen en dat er meer naar je verlangt wordt. Ervaar het positieve effect op alle gebieden van je leven.

michael-mims-fWWiaDox0BU-unsplash.jpg

Ida, Ondernemer

De voorbeelden die Laura geeft van haar eigen intimiteit, de kennis die ze heeft en de oefeningen die ze mee geeft zijn fantastisch. Dat gaf vertrouwen! Ze gebruikt ook de perfecte bewoordingen; niet te harde porno-taal, maar juist fijne, zachte, herkenbare bewoordingen.

christian-buehner-DItYlc26zVI-unsplash.jpg

Lars, Marketeer

Laura haar fijne manier van communiceren, in combinatie met theorie die eigenlijk bij sexs education op school terug zou moeten komen, is een gemakkelijke leidraad om te volgen. 

sigmund-jzz_3jWMzHA-unsplash.jpg

Stephanie, Ontwerper

Waar ik me super onzeker voelde over mijn intieme leven, liet Laura me met haar rust, vertrouwen en kennis telkens weer voelen dat ik oké ben en dat ik aan aan het groeien ben. Ze slaagt erin om het praten over sexs heel normaal en vrij te maken, dat vind ik heel knap.

Veel gestelde vragen:

1. Heb ik het geld (er voor over)?  Mogen ontvangen is essentieel voor een bevredigend intiem leven. Vaak hebben vrouwen die niet tevreden zijn met hun intieme leven moeite met ontvangen. Om tijd en ruimte te maken om aan het intieme leven te werken waar je naar verlangt stuit je dus al op een bekend en niet-helpend patroon van jezelf. Hoe zou het zijn om jezelf dit te gunnen? Mijn cliënten beschrijven dat het ze veel meer geeft dan alleen geluk in hun intieme relatie. Ze merken ook de positieve effecten in de rest van hun leven zoals in hun gezondheid, werk, de relatie met vrienden en familie en ze voelen zich een beter voorbeeld voor hun kinderen en hebben een langer lontje naar hen toe. Als je ZZP-er bent kun je het als kosten opgeven én wat ik zelf heb gedaan is mijn partner vragen bij te dragen aan de investering in onze intieme relatie;)

2. Is dit wat ik nodig heb? Als je graag bij je partner wilt zijn maar niet tevreden bent met je intieme leven, als je van binnen weet dat jij een deel van de oplossing in jou zit én als je vreest voor het geluk in je relatie en daarmee in je leven dan klinkt het alsof je dit nodig hebt. Om er zeker van te zijn spreek ik je altijd graag eerst even voor een vrijblijvende kennismaking. Plan hem meteen in!

3. Heb ik hier de tijd en ruimte voor? Als je al een aantal andere programma's doet en de gedachte aan nog iets erbij levert je stress op zou ik zeggen, doe dit er niet ook nog bij. Doe wat voor jou prioriteit heeft. Als je één ander programma ernaast doet zoals een psycholoog of relatietherapie is dit een mooie aanvulling. Ook kan het soms met jonge kinderen voelen alsof je er geen ruimte voor hebt, maar ik zou het dan vooral wel doen. Je zult misschien even wat meer hulp moeten vragen aan je omgeving maar je red er wel je relatie mee. Naast de sessies krijg je opdrachten voor thuis mee. Dit zijn geen uren werk maar altijd oefeningen die je makkelijk in je leven kunt inbouwen. Daarnaast is een van de resultaten van de samenwerking dat je meer ontspant en meer geniet waardoor je stressniveau zakt en je meer ruimte en tijd ervaart.

4. Durf ik dit? De angst voor een confrontatie is vaak veel erger dan de confrontatie zelf. De meeste clienten vinden het van tevoren erg spannend en zeggen na de eerste sessie al heel opgelucht dat het heerlijk is er openlijk over te praten en dat er ook gelachen wordt tijdens de sessies. Er rolt ook wel eens een traan. Dat is alleen maar goed. Het is een teken dat je van binnen echt een groeibeweging maakt.

Address

Rombout Hoogerbeetsstraat 109-32

Telefoon

0639108754

Email

Connect

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page