top of page
Header website coaching.png

Van stel met een probleem naar stel met een nieuwe hobby

Start vandaag nog met meer genieten van elkaar

Is het volgende herkenbaar?

Je mist het om te verlangen en om verlangt te worden

Je voelt een blokkade op intiem gebied

Het lijkt alsof jullie niet dezelfde verlangens hebben in de slaapkamer

Gesprekken hierover eindigen alleen in nog meer frustratie

Je vreest voor een levenloze relatie voor de rest van je leven of het einde van de relatie

Je bent er van overtuigd dat er meer moet zijn dan dit

Neem controle over je intieme geluk en voel je vandaag al beter

Kies het programma dat bij je past

Afhankelijk van je behoeften, tijd en persoonlijke situatie en die van je partner, help ik je met verschillende programma's. Kies degene die bij jou past.

Dit programma is voor:

Vrouwen of stellen die naar zichzelf durven kijken, durven te transformeren om zich beter met hun partner te kunnen verbinden én zichzelf een complete bedding voor blijvend succes gunnen. 

In dit programma leer je:

 1. Jouw glasheldere doel en alles wat je daarin belemmerd.

 2. Breken met niet helpende patronen en belemmerende overtuigingen.

 3. Onmisbare kennis uit de seksuologie.

 4. Communicatie dynamieken.

 5. Een roadmap voor succes in de toekomst

 6. Obstakels over de lange termijn herkennen en doorwerken

Investering:

€1527 incl. BTW

Je krijgt:

 1. Zes sessies van 75 minuten of een Boost Sessie van 120 minuten en 4 sessies van 75 minuten.

 2.  Gedurende het hele programma pro actieve support via Whatsapp. 

 3. Een liefdevol en speels sensueel cadeautje

 4. Een inspiratieboekje voor stellen met tips en oefeningen

 5. Een inspiratieboekje met tips en oefeningen voor je eigen sensualiteit 

 6. Drie online opfris en inspiratiesessies van 30 minuten 1, 3 en 6 maanden na afloop van het programma.

Stop de frustratie. Start vandaag.

Boek een gratis gesprek

We leren elkaar kennen en bespreken je uitdagingen én doelen op het gebied van je intieme leven

We creëren je persoonlijke plan

Nu het beeld van jouw situatie duidelijk is, creëren we een persoonlijk programma dat aansluit bij jouw doelen en persoonlijke behoeften.

Ervaar de resultaten en voel je licht en blij

Je voelt meer verlangen en dat er meer naar je verlangt wordt. Ervaar het positieve effect op alle gebieden van je leven.

edward-cisneros-_H6wpor9mjs-unsplash.jpg

Nathalie, Coach

Eindelijk weten we hoe mijn partner mij precies kan geven waar ik naar verlang. Dat doet hij heel graag want het resultaat is verbluffend!

slav-romanov-BrEAp01_m5w-unsplash.jpg

Karlijn, Docent

Alles is anders dankzij Laura. We zijn veel liever naar elkaar, er is veel meer genegenheid én we weten wat we van onszelf en de ander nodig hebben om intiem te willen zijn.  Dat gebeurd nu veel vaker dan voor de coaching!

stephanie-liverani-Zz5LQe-VSMY-unsplash.jpg

Sarah, Fysiotherapeut

Mijn vriend nam geen initiatief meer. Met Laura ben ik erachter gekomen dat ik dat zelf nooit deed uit angst voor afwijzing. Doordat ik moves durf te maken, is mijn vriend ook weer AAN:)

Veel gestelde vragen:

1. Heb ik het geld (er voor over)?  Mogen ontvangen is essentieel voor een bevredigend intiem leven. Vaak hebben vrouwen die niet tevreden zijn met hun intieme leven moeite met ontvangen. Om tijd en ruimte te maken om aan het intieme leven te werken waar je naar verlangt stuit je dus al op een bekend en niet-helpend patroon van jezelf. Hoe zou het zijn om jezelf dit te gunnen? Mijn cliënten beschrijven dat het ze veel meer geeft dan alleen geluk in hun intieme relatie. Ze merken ook de positieve effecten in de rest van hun leven zoals in hun gezondheid, werk, de relatie met vrienden en familie en ze voelen zich een beter voorbeeld voor hun kinderen en hebben een langer lontje naar hen toe. Als je ZZP-er bent kun je het als kosten opgeven én wat ik zelf heb gedaan is mijn partner vragen bij te dragen aan de investering in onze intieme relatie;)

2. Is dit wat ik nodig heb? Als je graag bij je partner wilt zijn maar niet tevreden bent met je intieme leven, als je van binnen weet dat jij een deel van de oplossing in jou zit én als je vreest voor het geluk in je relatie en daarmee in je leven dan klinkt het alsof je dit nodig hebt. Om er zeker van te zijn spreek ik je altijd graag eerst even voor een vrijblijvende kennismaking. Plan hem meteen in!

3. Heb ik hier de tijd en ruimte voor? Als je al een aantal andere programma's doet en de gedachte aan nog iets erbij levert je stress op zou ik zeggen, doe dit er niet ook nog bij. Doe wat voor jou prioriteit heeft. Als je één ander programma ernaast doet zoals een psycholoog of relatietherapie is dit een mooie aanvulling. Ook kan het soms met jonge kinderen voelen alsof je er geen ruimte voor hebt, maar ik zou het dan vooral wel doen. Je zult misschien even wat meer hulp moeten vragen aan je omgeving maar je red er wel je relatie mee. Naast de sessies krijg je opdrachten voor thuis mee. Dit zijn geen uren werk maar altijd oefeningen die je makkelijk in je leven kunt inbouwen. Daarnaast is een van de resultaten van de samenwerking dat je meer ontspant en meer geniet waardoor je stressniveau zakt en je meer ruimte en tijd ervaart.

4. Durf ik dit? De angst voor een confrontatie is vaak veel erger dan de confrontatie zelf. De meeste clienten vinden het van tevoren erg spannend en zeggen na de eerste sessie al heel opgelucht dat het heerlijk is er openlijk over te praten en dat er ook gelachen wordt tijdens de sessies. Er rolt ook wel eens een traan. Dat is alleen maar goed. Het is een teken dat je van binnen echt een groeibeweging maakt.

Address

Rombout Hoogerbeetsstraat 109-32

Telefoon

0639108754

Email

Connect

 • Instagram
 • LinkedIn
bottom of page